Book værelse

Ledige stillinger

 

Dygtig erfarne kokke der vil være en del af et ambitiøst team, søges til à la carte, selskaber & luksus catering

Kunne du tænke dig at arbejde med de mest forkælede gæster på Lolland Falster?

Kunne du tænke dig at være med til, at udvikle det mest unikke à la carte- og selskabskort syd for København?

Så har vi de bedste rammer til at fuldende vores gæsters forventninger (de er høje).

Vi søger en dygtig, ansvarsbevidst og engageret kok til vores ambitiøse køkken. Du har stor erfaring kombineret med en ægte lyst til at lave god mad

Vi er ikke hvilken som helst restaurant – vi er stedet, hvor kvalitet, æstetik og nærvær går op i en højere enhed. Vi vil være stedet som gør at Danskerne har lyst til at køre til Lolland Falster for at spise – og stedet som gør at Lolland Falstringerne ikke behøver at køre nord for Farøbroen. (Det er her du kommer ind i billedet sammen med vores eksisterende dygtige team). Vi serverer mad og vin af bedste kvalitet, fra klassiske mormorretter forenet med den nyeste gastronomi. tilberedt af årstidens bedste råvarer og serveret til gæsterne med et glimt i øjet.

MejeriGarden er i 2019 blevet tildelt 2 priser. 1 publikumspris i forbindelse med Dining Week som årets debutant. Samt Marielystprisen for året 2018 som den virksomhed der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme turisterne & borgernes oplevelse på Sydfalster.

 Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har stor erfaring og trives i branchen. Du brænder for at lave god mad og du har lyst til at forkæle og overraske gæsterne med din passion for gastronomi. Og sidst men ikke mindst – du har lyst til at være på.  

Vi sætter stor pris på medarbejdere, der er fleksible, tager ansvar og tør engagere sig med gæster og kolleger. Og så skal det nævnes, at vi på MejeriGaarden også er historiefortællere, så du skal selvfølgelig være indstillet på at viderformidle de gastronomiske højdepunkter bag maden. På den måde kan vi sikre at gæsterne får lige præcis den oplevelse som vi ønsker at give dem. Det indebærer også at køkkenet er synlige i restauranten.

Hvad bliver dit ansvar?

 • Du skal være med til kontrollere og effektivisere arbejdsprocesserne
 • Du er den motiverende som elsker at være i køkkenet
 • Du kommer til at være med til udarbejde nye menuer.
 • Du er med til at sikre en, til stadig, høj kvalitet med et optimalt og fleksibelt serviceniveau.
 • Du bliver med-ansvarlig for korrekt håndtering af råvarer, lagerstyring og kontrol – samt egenkontrol og hygiejne generelt

Vi forventer, at du:

 • Er faglært og har erfaring fra lignende stilling
 • Taler og skiver dansk. Det er en fordel hvis du taler og skriver engelsk, men ikke et krav.
 • Har erfaring med de driftsmæssige facetter i en à la carte-restaurant samt med selskaber.
 • Har stor erfaring med catering (det er et nyt område vi skal starte op)
 • Nyder at deltage ”på gulvet”
 • Er beslutningsdygtig og bevarer overblikket – også i svære situationer
 • Er kreativ og dygtig til at se muligheder.

   Vi tilbyder:

 • God løn til den rette kandidat
 • En spændende stilling i dejlige omgivelser
 • En stilling, hvor du får mulighed for at vise resultater og gøre brug af dine erfaringer og viden
 • Et stærkt køkkenteam, hvor du, sammen med dine kollegaer, forventes at fortsætte den gode stil – kombineret med nye tiltag og nye kreative indslag
 • Du bliver ydermere en del af en lille men spændende virksomhed, som de seneste år har vokset sig ind i Lolland Falstringernes bevidsthed, og som bliver forbundet med kvalitet, design og god mad

Spørgsmål vedrørende stillingen kan stiles til info@mejerigaarden.com eller 70 23 70 40

Stillingen er på fuld tid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Vi forventer, at du kan starte hurtigst muligt. Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, så snart vi finder den rette kandidat.

MejeriGaarden ligger ugenert i naturskønne omgivelser. Med to store terrasser og en 18.000 kvadratmeter stor have er der masser af plads til fester og gæster.

Vi åbnede I 2015 som Bed & Breakfast og har siden da vokset kraftigt hvert år. I dag er MejeriGaarden kendt på Lolland Falster som stedet hvor man får den gode middag med personlig service samt stedet hvor store fester skal holdes. MejeriGaarden har en nyrenoveret hestestald til de store fester samt 3 hyggelige stuer som til dagligt er restaurant med 50 pladser.

 

 

VÆRT/VÆRTINDE

Kunne du tænke dig at arbejde med de mest forkælede gæster på Lolland Falster?

 

MejeriGarden har travlt med både selskaber, restaurant & events. Vi er ikke hvilken som helst restaurant – vi er stedet, hvor kvalitet, æstetik og nærvær går op i en højere enhed. Vi vil være stedet som gør at Danskerne har lyst til at køre til Lolland Falster for at spise – og stedet som gør at Lolland Falstringerne ikke behøver at køre nord for Farøbroen. (Det er her du kommer ind i billedet sammen med vores eksisterende dygtige team). Vi serverer mad og vin af bedste kvalitet, fra klassiske mormorretter forenet med den nyeste gastronomi. tilberedt af årstidens bedste råvarer og serveret til gæsterne med et glimt i øjet Vort fag er vores stolthed, vi dyrker detaljerne og vi gør altid vores ypperste i bestræbelsen på at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Vi søger kollegaer, der har lyst til at sætte aftryk, og som forstår at god service og godt værtskab går hånd i hånd.

 

Vi forventer at du:

Yder værtskab på højt niveau

Er et Struktureret menneske med godt temperament og tempo

Er videnbegærlighed og har lyst at lære om mad, vin og spiritus

• Har lyst til at Shake en cocktail til vores gæster (Vi skal nok lære dig det)

• Har gode sprogkundskaber i Dansk, Engelsk & gerne tysk.

 

Vi tilbyder:

En hverdag med afvekslende opgaver og dynamisk teamwork

Grundig træning i produktviden ved b.la. smagninger

En struktureret arbejdsplads med dygtige kollegaer og ledere

Mulighed for personlig udvikling af kompetencer

 

Spørgsmål vedrørende stillingen kan stiles til info@mejerigaarden.com eller 70 23 70 40 Stillingen er på fuld tid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Vi forventer, at du kan starte hurtigst muligt 2018. Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, så snart vi finder den rette kandidat. MejeriGaarden ligger ugenert i naturskønne omgivelser. Med to store terrasser og en 18.000 kvadratmeter stor have er der masser af plads til fester og gæster. Vi åbnede I 2015 som Bed & Breakfast og har siden da vokset kraftigt hvert år. I dag er MejeriGaarden kendt på Lolland Falster som stedet hvor man får den gode middag med personlig service samt stedet hvor store fester skal holdes. MejeriGaarden har en nyrenoveret hestestald til de store fester samt 3 hyggelige stuer som til dagligt er restaurant med 50 pladser.