Book værelse

Ledige stillinger

Kære Køkkenchef

Kære kokke ( 2 stk )

Vil du bo på Lolland Falster?

Hvis ikke du allerede bor her!

 

 

 

Vil du være den bedste?

Vil du arbejde det bedste sted?

Vil du have friheden til at skabe din stil?

Vil du love os at du har styr på egenkontrollen?

Vil du love os at du tager de lokale råvarer til dig?

 

Så er vi godt på vej. Vi er et helt specielt sted i kraftig vækst. Med både restaurant og selskaber & bed & Breakfast Det er køkkenet der leverer al maden til arrangementerne samt restauranten på MejeriGaarden.

Vi er et lille team der står for den daglige drift som du vil være en del af. Det er meget vigtigt at du er en teamplayer og gerne sparrer og er med til at bruge de ressourcer vi allerede har her på stedet. Vi er klar til at give dig helt frie hænder til at opbygge din helt egen stil som selvfølgelig skal matche vores sted ( hvilket ikke er en nem opgave )

Når du starter vil køkkenet bestå 1 køkkenchef og 2 kokke - resten skal du selv være med til at tilpasse med hensyn til flere ressourcer. Vi forventer at dine gastronomiske evner, vil være i stand til at gøre os så attraktive og unikke, at vi automatisk vil være et foretrukkent sted på Lolland Falster - når man ønsker intet mindre end det bedste.

Kort fortalt er du meget kreativ og har erfaring med at kokkere både a la carte & selskabsmad på et relativt højt niveau. Vores landsdel består af en overflod af de bedste lokale råvarer som du BARE skal ud og forelske dig i. Det er meget vigtigt at selvom maden skal se ud som om den lige har været med i et foto shoot og smagene skal overraske vores gæster - Så bor vi stadig på Lolland Falster. Det vil sige at vores gæster ikke går sultne fra bordet.

 

Du er velkommen til at læse mere om os på www.MejeriGaarden.com

 

Vi har mulighed for at tilbyde bolig til den rette ( hus på 104 kvm med have ) kun 800 meter herfra

 

Lønmæssigt er vi parat til at matche dine krav, hvis du kan tilføje det unikke til vores køkken

 

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt

 

Start Dato: senest 1 maj 2018 ( kan forhandles med den rette )

 

Ansøgning med cv og eventuelle referencer bedes sendt til: gitte@mejerigaarden.com

 

Mejerigården ApS

Gl. Landevej 87

4874 Gedser, Skelby

www.MejeriGaarden.com