Book værelse

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med MusikBeRigets Strygekvartet

03. feb 2019 - kl. 15:00

Alternate Text

Nytårs koncert

Oplev en lidt anderledes og intens nytårs koncert på MejeriGaarden i Skelby

- Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med MusikBeRigets Strygekvartet.

Kaya Brüel har udgivet et hav af musik og er også kendt som skuespiller, bla. i comedy gruppen City Singler og for roller i TV og diverse musicals.
Ole Kibsgaard, er en af landets bedste og mest brugte guitarister, og desuden også kendt som TV vært. Det musikalske makkerpar har sammen med violinist Lisbeth Sagen, som er ophavskvinde til projektet MusikBeRiget, besøgt landets hospitaler med en strygekvartet. Musikerne kommer helt ind på stuerne til de indlagte og giver dem et pusterum i en ellers hård tid.

Nu kan i opleve denne unikke konstellation, som uden tvivl er en helt uforglemmelig oplevelse. Der er plads til god musik, grin og gråd, til at glædes og gribes helt ind i hjertet.

Repertoiret er en skøn blanding af sange. Man kan opleve Kaya’s smukke version af Shower The People eller Tommy Seebach’s Under Stjernerne, samt andre gode sange, den vuggende Sway eller Beatles’ Norwegian Wood. Alle i Ole Kibsgaard’s flotte strygearrangementer.

Udtalelse fra sundheds fagligt personale på riget:
”Man kan forberede sig på en ubehagelig samtale med en læge, man kan barrikadere sig, inden man skal til psykolog. Men musikken kan du aldrig holde ude, den siver ind. Musikken er det sprog, der trykker på de knapper vi andre ikke kan nå”.

 

 KØB BILLETTER HER